Beste cursisten, ex-cursisten en OKRA leden.

Op 4 februari starten met onze nieuw reeks pc/smartphone cursussen.
De digitale ontwikkeling loopt als een sneltrein en wij mogen deze evolutie zeker niet missen. De technologie en de programma's worden continue gewijzigd en aangepast. We hebben terug gekozen voor pc en smartphone/tablet.

Voor smartphone kun je kiezen voor de cursus "Ontdek je smartphone of tablet", een cursus voor beginners, of voor "Haal meer uit je smartphone of tablet", een cursus voor de gevorderden.
De vele mogelijkheden van Windows 10 ontdek je in de cursus "Haal meer uit Windows 10".
Velen onder u beschikken over of nemen regelmatig foto's. Dit kan met een compactcamera maar ook met je smartphone. Wat doe je nadien met deze foto's. In de cursus "Alles met foto's op pc, smartphone of tablet" leer je de vele mogelijkheden om deze te bewerken, beheren en bewaren maar ook hoe je die op een handige manier kunt doorsturen.

Aarzel dus niet om je voor een van de cursussen in te schrijven. In bijlage vind je een volledig overzicht: hoe je best inschrijft, wat het kost, waar en wanneer ze doorgaan, bij wie je bijkomende informatie kunt krijgen alsook een meer gedetailleerde inhoud.

We verwachten jullie talrijk in Harelbeke.
beste groeten,
D.Delrue

download verdere inlichtingen computercursus hier.  © 2015 by www.okrastadkortrijk.be     E-mail naar info@okrastadkortrijk.be     sitemap.