Home   Eigen activiteit   Okra activiteit   Jaarprogram    Sportkalender    Contact    Foto's    Films    Okra berichten      
foto's jaar 2020      foto's jaar 2019      
foto's jaar 2018       foto's jaar 2017

Alle foto's van onze activiteiten jaar 2021


12 mei kapelletjes fietstocht

Met zes sportieve en gemotoriseerde fietsers vertrokken we aan Sint Elisabeth kerk voor de kapelletjes tocht onder leiding van José Devriese. We fietsten een goeie 14 kilometer en stopten regelmatig bij een kapelletje. José had telkens een tekstje voorbereid en daarna beden we samen drie wees gegroetjes en bleven nog wat napraten. Tot slot deden we een laatste kapelletje waar we eindigden bij Notre Dame De Saint Remi, een trappist van Rochefort. Het smaakte!
TERUG vorige bladzijde


19 maart Kennedybos en ziekenhuis omgeving

We kregen gelukkig een 100% zonnige dag om onze 10 km wandeling te doen. Met 4 wandelaars vertrokken we via het Bruyninghe pad naar het ziekenhuis. We wandelden via het nieuwe pad rond het ziekenhuis naar de oude hoeve. De pony was blij met onze aandacht en de paaslelies en krokussen toonden zich van hun schoonste kant. Als slot kwam er een verrassend vieruurtje waar we echt van genoten. Voor herhaling vatbaar.
TERUG vorige bladzijde


Slideshow 2: Dinsdag 23 maart

Met de enthousiaste Okra wandelaars hebben we de wandeling 'Het Spijkerpad' van 5,2km afgewandeld. We zijn gestart aan OC de Lange Munte in het prachtig lente weer. Iedereen genoot van de mooie plekjes, het natuurreservaat en de waterbekkens aan de Kulak en de omgeving daarrond zijn een pareltje!
Aan het lokaal van Licht en Liefde op het Lange Munteplein hebben we genoten van een lekkere koffie en zelfgebakken wafeltjes van Noëlla. (merci Noëlla!) Onze opdracht is geslaagd!
Nadine.
TERUG vorige bladzijde


Slideshow: Donderdag 25 februari

Budalys, wandeling met Carine 2 km
De wandeling was een succes. Iedereen was content om elkaar terug te zien. We wandelden in 2 groepjes van 4, Francine en Carine waren de begeleidsters.
TERUG vorige bladzijde


Slideshow: 29 januari 2021:

Ziemie wandeling
Met drie vrienden vertrokken we op stadswandeling! We gingen op zoek naar de Ziemie’s.
Dat zijn mooie kleine bronzen beeldjes die in het centrum staan. We vonden ze alle 20 dank zij de vier paar goede ogen.
We beloven toch een paar tips in de nieuwsbrief van maart te zetten zodat iedereen de Ziemie wandeling kan doen.
Foto’s van ziemie’s en de deelnemers wandeling.
TERUG vorige bladzijde