Beste,

 

Na Leuven, Brussel, Turnhout, Mechelen en Aarschot zijn we met de rondreizende tentoonstelling “Begijnhoven, Eeuwenoud, Eigentijds” in de maand maart te gast in onze thuisstad Kortrijk. Voor ons is dit de perfecte gelegenheid om je op de hoogte te brengen en van harte uit te nodigen.  

 

Toen we in 2015 dit project zijn beginnen uitwerken hadden we geen idee tot wat dit zou leiden. Gaandeweg werd het project vanuit verschillende hoeken en door de professionele erfgoedsector gesteund. Dankzij die steun hebben we de tentoonstelling kunnen uitwerken waarmee we tot en met januari 2020 rondreizen.

 

Meer informatie omtrent het project en het traject van de tentoonstelling kan je terugvinden op onze website eeuwenoudeigentijds.be . 

 

Naast de tentoonstelling is er ook het boek bij het project. Je kan het inkijken op de tentoonstelling en het is te verkrijgen in het infopunt van het begijnhof, bij Standaard Boekhandel, bij Theoria of bij de auteurs. 

 

De tentoonstelling is te vinden in de Sint-Annazaal van het Kortrijkse Begijnhof en te bezoeken van 1 tot en met 30 maart, dagelijks en gratis toegankelijk van 10 tot 17 uur, behalve op maandag.

 

Maria Lammerant            Stefaan Kerkhof