Home    Eigen activiteit    Okra activiteit    Jaarprogram    Sportkalender    Contact    Foto's    Films      Okra berichten      

Fietstocht OKRA stad Kortrijk 6 augustus

OKRA stad Kortrijk zijn eerst fietstocht naar Roeselare in de Coronatijd. Om 10.30 u begaven 9 OKRA e-bikers zich op weg en trotseerden de warmte !
Tegen de middag werd de picknick aangesproken in het park van de ‘pompeschitters’ gemeente. Rond 12.45 u werd de weg genomen naarSlijpskapelle, een slapend dorp.
Via Slijpskapelle naar Beitem langs landelijke wegen en een pittige kasseistrook à la ParijsRoubaix. We kregen ook een mooi zicht op Rumbeke. Aan de Kleiputten hielden we halt om onze drank aan te spreken. We hebben veel kapelletjes gezien maar geen drankkapelletjes. Eindelijk kregen we in de‘Beithem statie’ de nodige verkoeling!
Dan via de kezelbergroute naar Moorsele, dan naar Gullegem voor een laatste stop maar het café was ook gesloten. Gelukkig kondende liefhebbers bij de naburige Italiaan van een echt Italiaans ijsje genieten. het was lekker, Van Gullegem wegens gesloten cafés fietsten we terug , een stukje begeleid door Roger voor de kortste weg terug.
mvg Marnix