Home    Eigen activiteit    Okra activiteit    Jaarprogram    Sportkalender    Contact    Foto's    Films      Okra berichten      

7 km wandeling 20 augustus

Wandeling Nadine Op 18 augustus hadden we een geslaagde wandeling. Niemand kende die omgeving van het Magdalenapark. We hebben ook langs de Leiegewandeld en langs Kortrijk Weide en het zwembad Lago. Voor enkelen was dat de eerste maal dat in die omgeving gewandeld hebben. We hebben 2 gestopt, één maal aan Balthasar en de tweede keer in de cafetaria van het nieuwe zwembad Lago. De mensen waren heel tevreden en hebben veel bijgepraat...:-)
Wandeling Martine met vertrek aan de Buildings In de nieuwsbrief stond: 6 km Er was één iemand ingeschreven. Jammer maar helaas. We kenden mekaar niet. Lutgarde is nog maar pas lid van Okra. We spraken af om goed door te stappen en op het fietspad tussen de bomen richting Zwevegem te wandelen. Aan Koramic zijn we afgeslagen tot aan de vaart om terug richting Kortrijk te wandelen. Langs de Passionistenlaan kwamen we terug. Moe, bezweet maar tevreden zijn we beiden naar huis gefietst.
mvg Martine